Partner gezocht in opbouwend bedrijf.

Ik ben op zoek naar een partner in de regio Eindhoven en Utrecht die na verloop van tijd mee gaat participeren in een opbouwende zaak. De bedrijfsactiviteiten bestaan uit het leveren en monteren van Zorg, Horeca- en bedrijfskeukens alsmede verkoop van losse apparatuur. Ben jij een kandidaat met een commerciële capaciteit. Je weet als geen ander hoe je moet canvassen en netwerken. Als je de interesse hebt gewekt bij een klant weet je effectief vervolgstappen te zetten en mensen mee te krijgen om tot een deal te komen.
Door kennis van zaken, oprechte interesse in de klant en door een stapje extra te zetten maak jij het verschil en ben je succesvol.
Ik verwachten dat je jezelf herkent in onderstaande beschrijving en criteria.

MBO / HBO werk- en denkniveau;
Ervaring in sales en accountmanagement;
Ervaring met canvassen en new business;
Redelijk technisch inzicht;
Netwerk in de Zorgsector, Horeca of Bedrijfskeukenbranche is een pré;
Sterk in koude acquisitie;
De volgende eigenschappen; verantwoordelijkheidsgevoel, overtuigingskracht, netwerker, adviseur, sterke onderhandelaar, gedreven, leergierig, goede contactuele eigenschappen.

Ter overbrugging van het eerste (half) jaar zoek ik personen die bereid zijn tijd en kilometers te investeren (werken vanuit huis) om daarna gezamenlijk te bepalen hoe verder te gaan (Bijvoorbeeld loondienst of als zzper in een joint venture, om te starten ga je meedelen in winst van je eigen verkochte projecten / apparatuur en krijg je kilometer vergoeding).

Mocht je interesse zijn gewekt stuur dan een mail naar info@bkvtrading.nl

Contactpersoon
Gerard Klumpkens
T: +31 6 4560 8497

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.