Storing in uw bedrijfskeuken?

BKV Trading heeft een nauw samenwerkingsverband met MBK service deze streeft ernaar om binnen 24 uur na aanmelding van de storing de klant te hebben bezocht of de storing telefonisch te hebben opgelost.

De monteur is uitgerust met een iPad, zodat papieren werkbonnen tot een verleden behoren en u de werkbon en evt. checklist digitaal opgestuurd krijgt.

Wij hebben de meest voorkomende onderdelen, die vervangen worden tijdens storingen, op voorraad. Specifieke onderdelen zullen worden besteld en zo snel mogelijk worden geplaatst. Bij een tweede bezoek voor dezelfde storing worden er natuurlijk geen voorrijkosten in rekening gebracht.

Heeft u een onderhoudscontract bij ons? Dan zal de storing met prioriteit behandeld worden.

24 uur per dag 7 dagen per week is onze storingsdienst bereikbaar.

Direct contact bel 085 3031143

Klik hier voor online contact met onze service

 

Onderhoud

Jaarlijks preventief onderhoud aan uw bedrijfskeuken apparatuur zal ervoor zorgen dat het aantal storingen zal verminderen.

Niets is zo vervelend dan dat u een apparaat niet kunt gebruiken op het moment dat u hem nodig heeft.

Wij kijken uw apparatuur 1 of 2 x per jaar volledig na om eventuele toekomstige storingen te voorkomen. Dit doen we aan de hand van een checklist die u na het onderhoud van ons krijgt. Hierop zullen wij de bijzonderheden vermelden en/of de staat van het apparaat.

Heeft u nog geen onderhoudscontract? Bel ons voor een afspraak 085-3031143 of maak hier online een afspraak wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Projecten

Nieuwbouw- en/of verbouwplannen? Laat ons een geheel vrijblijvende offerte maken voor uw nieuwe bedrijfskeuken.

Wij hebben jarenlange ervaring met het installeren van bedrijfskeukens.

Zowel complete bakwanden als uitgiftebuffetten kunnen wij monteren.

De monteur is in het bezit van het juiste gereedschap en montage-materiaal om de keuken professioneel te plaatsen.

Afwerking en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel bij ons bedrijf. Wij verzekeren dan ook dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Direct contact bel 06 – 45 608 497

 

Montage & service