Koelplaat BDe Gekoelde plaat is een roestvrijstalen plaat, waarop u uw gekoelde producten aan uw klanten presenteert.
De plaat is instelbaar naar temperaturen tussen de –20 graden en + 5 graden. U creëert met de Gekoelde plaat een open en toegankelijke presentatie voor uw publiek. Vis, vlees, groenten, ijs, gebak, etc. blijven op de juiste temperatuur waardoor het product er goed uit blijft zien.

De Gekoelde plaat is HACCP goedgekeurd en voorzien van 1 jaar garantie. De Gekoelde plaat is eenvoudig en veelzijdig in gebruik, hygiënisch in en makkelijk schoon te maken.

Het is een zeer toegankelijk apparaat om decoratief te verwerken en-/of in te bouwen.

Wij verkopen voornamelijk Gekoelde platen voor Hotels, Horeca, Catering, Slagers, Traiteurs, Feestaannemers, Delicatesse-specialisten, Viswinkels, Fruitverkopers, Marktkramers, Interieurbouw etc.

Ook voor beurzen, productshows, productpresentaties en andere evenementen zijn onze koelplaten zeer geschikt!

De Gekoelde plaat is een apparaat wat bestaat uit een roestvrijstalen plaat die door middel van een flexibele slang wordt verbonden aan een compressor. Zo kan de plaat gemakkelijk worden meegenomen.

De afmetingen van de Gekoelde plaat.
Wanneer u de plaat vaak moet vervoeren maken wij handvatten op de plaat voor u.
De lengte van de flexibele slang kan aangepast worden.
De plaats waarop de slang aan de Koelplaat wordt aangesloten, mag u zelf bepalen. Dit kan op 1 zijkant zijn, maar bij inbouw wordt vaak gekozen voor aansluiting aan de onderkant, waardoor uw publiek alleen een roestvrijstalen plaat ziet liggen.

De Gekoelde plaat is een zeer degelijk apparaat, wat voor verschillende doeleinden te gebruiken is. De temperatuur waarop de Gekoelde plaat wordt ingesteld, is de contact-temperatuur van de plaat. Wanneer uw product direct contact met de plaat maakt wordt het product op die plek naar dezelfde temperatuur gekoeld. Doordat de plaat verder een geheel open Koeling biedt, wordt de temperatuur verder van de plaat af telkens hoger dan de ingestelde temperatuur. Wanneer de temperatuur wordt ingesteld onder 0 graden, ontstaat er een dun laagje ijs op de koelplaat.

Wij leveren kwaliteit en behouden graag een goede omgang met de klant. Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een Gekoelde plaat? Op deze pagina kunt u zelf de afmetingen en overige opties invullen. U krijgt z.s.m. een offerte per email toegestuurd. U kunt ook eerst contact met ons opnemen via de contactpagina.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN.

Ook voor Koelkasten, Vrieskasten, Gekoelde opzetvitrines, Glasdeurkoelkasten enz, kunt u kijken bij de Overige producten.

Wij zien uw aanvraag met belangstelling tegenmoet.

Met vriendelijke groet,
BKV Trading