Bartcher-Logo

Klik op het logo voor de online Catalogus
Download Catalogus
Bartscher oven of een Bartscher Friteuse. Producten welke veel worden verkocht op de nationale en de internationale horecamarkt. Wat Bartscher horeca apparatuur bijzonder maakt is dat zij 1.800 producten voor grootkeukentechniek hebben. Door de keuzevrijheid is het een geschikte non food leverancier van horecamaterialen. BKV Trading verkoopt het volledig assortiment van Bartscher

De Bartscher koelkasten en Bartscher Koelwerkbanken vormen het deel koeltechniek. De koelingen voldoen aan de laatste richtlijnen van de Europese Regelgeving omtrent voedselveiligheid. Ook wanneer u een hobby chef bent is Bartscher een geschikte leverancier van horeca benodigdheden. HorecaTraders verkoopt het volledig assortiment van Bartscher. Ook Bartscher onderdelen & accesoires zijn verkijgbaar bij BKV Trading.

 

 Saro-Logo

Klik op het logo voor de online Catalogus
Download Catalogus
Saro Gastro-Products GmbH, opgericht in 1971, is een internationaal werkende onderneming op het gebied van grootkeuken-apparatuur, toebehoor, -maschines en catering toebehoren. Het Saro assortiment omvat enkele duizenden producten waarmee voor het grootste deel aan de vraag door de gastronomie wordt voldaan. Het merk „Saro“ is over de hele wereld bekend. In het programma zijn ook producten opgenomen die geschikt zijn voor kleiner gebruik, zoals in de huishouding.

De kleinere producten zoals o.a. chafing dishes, koffiemaschines, tafelfriteusen worden in full color verpakking geleverd, veelal voorzien van een korte beschrijving in vier-talen.

Een sterk punt van Saro is de flexibiliteit. Er wordt constant gezocht naar nieuwe producten, niet alléén in Europa, maar over de hele wereld, zodat ook op de vraag veroorzaakt door nieuwe trends snel kan worden geantwoord.

 

Hendi-Logo

Klik op het logo voor de online Catalogus
Download Catalogus
Hendi Food Service Equipment is de leverancier van apparatuur, buffetartikelen en keuken- en tafelgerei voor de horeca. Sinds de oprichting in 1934 is Hendi uitgegroeid tot een internationale onderneming met vestigingen in Nederland, Oostenrijk, Polen en Roemenië.

Meer dan 4000 artikelen
Het assortiment bestaat uit meer dan 4000 artikelen die specifiek zijn samengesteld voor de professionele horecamarkt. Of het nu gaat om basismateriaal of specifieke artikelen, Hendi kan u in iedere situatie een totaalpakket aanbieden.

Hendi levert onder meer koffiezetapparatuur, friteuses, buffetartikelen, elektrische- en gasapparaten, klein keukenapparatuur, keukengereedschappen, porselein en bestek.

 

Linum-Logo

 

 

 

Klik op het logo voor de online Catalogus

Download Catalogus

Bedrijven uit diverse sectoren vinden in Linum Europe een vakbekwame en voorraadhoudende partner.  Koeltechnische installatiebedrijven, bedrijven gespecialiseerd in HVAC installaties, maar ook bedrijven bedreven in de inrichting en afwerking van slagerijen, bakkerijen, voedselverwerkende bedrijven en professionele keukens, vinden bij Linum Europe de nodige producten, componenten en toebehoren.

Linum leverd o.a.: Hamilton Beach Blenders, Mixers en Fruitpersen. San Jamar bar-, buffet- en selfservicetoebehoren table top servetdispencers. Melform transparante bekers, schenkkan & saladekommen. Edlund bordkappen en serveertangen. Linum koel- & warmhoudplaten. Kisag rechauds, gasbranders, navulbussen & toebehoren

APS

Klik op het logo voor de online Catalogus

Download Catalogus

 APS is de leverancier voor al uw presentatie benodigdheden en buffetaankledingen