Davel Premium

De Davel Premium is vervaardigd uit hoogwaardig zuiver PVC kunststof. Voor de tegels wordt geen gebruik gemaakt van gerecycled PVC. De tegels zijn vrij van zware metalen en kunnen reproduceerbaar in iedere gewenste kleur worden geleverd.

Koelcel vloer

De tegels worden geproduceerd met een afmeting van 50 x 50 cm en een dikte van 0,8 cm. De tegels zijn rondom voorzien van een lipverbinding. De tegels worden hier onderling verbonden met een koudlas verbinding.

De Davel Premium vloertegel heeft een zeer lichte structuur die zorgt voor een mooie uitstraling en een goede antislip (ook onder natte omstandigheden) maar de reinigbaarheid niet negatief beïnvloedt. Door het thermisch en chemisch lassen van de naden ontstaat een 100% vloeistofdichte vloerafwerking. Deze voldoen aan de PBV en HACCP normen.
De tegels zijn over vrijwel iedere bestaande ondervloer te leggen.
De vloerafwerking kan volledig gelegd aangeboden worden. Door een snelle plaatsing van onze professionele leggers is een tijdelijke sluiting van uw bedrijf in de meeste gevallen niet van toepassing.

Alle kleuren

Doordat de vloertegels met dezelfde afmetingen worden geproduceerd kunnen we de lasnaden gelijk laten lopen. Hierdoor wordt de vloerafwerking een geheel.

U kunt er voor kiezen de vloer af te laten werken met plinten. Deze plinten zijn vervaardigd van hetzelfde materiaal als de tegels. De hoogte van de plintafwerking kan door de opdrachtgever zelf worden bepaalt. Als mede ook af de bovenkant van de plint afgeschuind of afgerond geleverd dient te worden.

•Hoogwaardig zuiver PVC kunststof
•Leverbaar in vrijwel alle Ral kleuren
•Afmeting 50x50x0,8 (lxbxh in cm)
•Door de dichte structuur zeer goed reinigbaar
•Kleurecht en kleurvast
•Voldoet aan HACCP en PBV normen op gebied van vloeistofdichtheid
•De tegels zijn antislip
•Brandbaarheid: B1 volgens DIN 4101

HACCP Holle plint

Naast de rechte plint kan ook gekozen worden voor de zgn. Holplinten. De Holplint maakt het mogelijk om icm de Davel Premium een vloeistofdichten vloer te creëren die voldoet aan de eisen van HACCP en BRC. De holplint is zeer geschikt voor ruimtes waar bluswater moet worden opgevangen voor bodembescherming in verband met milieueisen.

De holplint, vervaardigd uit nieuw PVC, is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Laat U vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van Davel vloer- en wandsystemen, bel of stel uw vraag via de contact pagina.