BKV Trading

BKV Trading is er voor de startende horecaondernemers en multifunctionele accommodaties/bedrijven die een complete nieuwe keukeninrichting nodig hebben, maar ook voor instellingen en horecaondernemers die willen vernieuwen en veranderen of simpelweg nieuwe apparatuur nodig hebben.

De professionals die samenwerken met en vanuit BKV Trading hebben jarenlange ervaring in de branche en weten dus tegen welke uitdagingen u aanloopt en kunnen met u meedenken en adviseren.

BKV Trading kent de volgende concepten:

Advies, ontwerp en bestek
U hebt wellicht al een idee voor een nieuwe bedrijfskeuken, maar wilt dat er iemand met u meedenkt, toetst of de route praktisch is, u advies geeft én uw ideeën uitwerkt in een ontwerp, zodat het zichtbaar wordt én hier vervolgens een bestek voor maakt. Zodat u met een onafhankelijk advies en bestek eventueel zelf kunt gaan shoppen.

Compleet
Uiteraard leveren wij ook het volledige pakket. U heeft ons ontwerp en bestek gezien, u heeft geluisterd naar onze ideeën en u heeft vertrouwen in onze deskundigheid. Dan kunt u ons ook de gehele levering en plaatsing van de apparatuur laten regelen. We doen zaken met diverse leveranciers, waarvan we weten dat ze betrouwbaar en flexibel zijn. Uiteraard bekijken we samen met u voor welke apparatuur we kiezen.

Onderhoudscontracten
BKV Trading biedt de mogelijkheid om onderhoudscontracten af te sluiten voor de geleverde apparatuur en keukeninrichting.

Kwaliteit & Service:
BKV Trading heeft een nauw samenwerkingsverband met diverse servicebedrijven, wij streven ernaar om binnen 24 uur na aanmelding van de storing de klant te hebben bezocht of de storing telefonisch te hebben opgelost.

Levering van losse apparatuur
Heeft u een nieuwe vaatwasser, koffiezetinstallatie, koel/vriesapparatuur, of andere apparatuur nodig? Ook dan kunt u op BKV rekenen voor een goed advies, redelijke prijs en snelle levering.

Neem eens een kijkje in de nieuwe BKV Webshop

Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

U kunt ook contact met ons opnemen via de contactpagina.

Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

BKV Trading

BKV Trading Valkenswaard